Woodgreen Construction Ltd
Woodgreen Construction Ltd
Nando’s, Aintree
Nando’s Restaurant, Aintree

New build restaurant unit constructed within a live retail park consisting of a steel frame structure along with a standing seam roof finish, the perimeter walls were clad in a combination of rendering and timber cladding. Prior to constructing the new restaurant unit we had to demolish the existing management suite and co-ordinate the delivery and installation of the new management suite office. The entirety of the works were implemented in a live environment, ensuring minimal disruption to the retail park.

Leave a Reply

Woodgreen Construction Ltd

Enquiry

Twitter

    Testimonials

    Peter Forster from TC Harrison Group ltd

    ‘It was a pleasure to work with Woodgreen, and the whole team pulled together  to land a great project’

    Peter Archer, Asda Scheme Development Manager

    ‘I am extremely appreciative of all the hard work and tenacity shown by all concerned in delivering such a fantastic change to the store.’

    Simi Chaudhry, General Store Manager, Asda Great Bridge

    ‘Thank you for choosing to give our customers the lovely new concept store that we have and the chance to influence the future of the company’s renewal programme.’

    John Dixon, ETM

    ‘The works were carried out from start to finish in a well managed, organised fashion.’
    Woodgreen Construction Ltd
    Contact
    • Woodgreen Construction Ltd - Twitter
    Find, Share, Follow